Behandlinger

Zoneterapi kan hjælpe dig med en lang række symptomer og gener

Der kan være mange forskellige grunde til at vælge zoneterapi. Til højre er der nogle eksempler på hvilke symptomer og gener zoneterapi for eksempel kan hjælpe med.

Se priser og bestil tid
 • Menstruationssmerter
 • Søvnproblemer
 • Forstoppelse/diarré
 • Astma
 • Hoste
 • Overgangsalder
 • Forkølelse
 • Gigt/leddegigt
 • Hudproblemer
 • Smerter i nakken
 • Hormonelle problemer
 • PCO/endometriose
 • Stress
 • Hovedpine/migræne

Om zoneterapi

Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi er tryk og massage af bestemte zoner under fødderne. Hele kroppen er kortlagt i fødderne, og man kan derfor påvirke et organ eller et område i kroppen, ved at trykke på dets zone nede på foden.
Zoneterapi er en yderst behagelig behandlingsform, hvor du har mulighed for at komme ned i kroppen og få slappet godt af.

Behandling foregår hjemme i min klinik, på adressen Richard Mortensens Vej 78E, 5. tv, 2300.
Zoneterapibehandlingen varer ca. 45 minutter for voksne og 20 minutter for babyer. Herudover bruger jeg lidt tid på at skrive journal.

Hvilken effekt har zoneterapi?

Mange oplever en rigtig god effekt af zoneterapi i forhold til mange forskellige symptomer. De fleste vil opleve at deres symptomer letter, andre oplever at de helt forsvinder. Derudover har zoneterapi en beroligende effekt på nervesystemet, da man trykker og masserer zonerne på fødderne.
Nogle oplever at deres symptomer og gener bliver mindre allerede efter en enkelt behandling, hos andre skal der flere behandlinger til. Det varierer fra person til person hvor hurtigt og hvor stor effekten er.

Hvad kan jeg opleve umiddelbart efter en behandling?

Når du går ud af døren hos mig, vil du oftest opleve en ro og velvære i kroppen. Du kan også opleve at blive lidt træt og uoplagt - det er helt normalt. Nogle har brug for at tage hjem og slappe af bagefter, mens andre er fulde af energi. Det er meget forskelligt, hvordan man reagerer på en zoneterapi-behandling. Derudover kan du opleve, at dine symptomer eller tidligere gener blusser op i døgnet efter behandling, for derefter at dæmpe sig og blive bedre. Dette er helt normalt og ikke noget at frygte. Kontakt mig altid, hvis du er i tvivl om noget.

Hvem kan benytte sig af zoneterapi?

Alle kan i princippet benytte sig af zoneterapi. Jeg behandler voksne kvinder og mænd med diverse symptomer og gener. Derudover behandler jeg også babyer, oftest med mave- og søvnproblemer. Zoneterapi kan benyttes både som en forebyggende behandling eller behandling af et decideret problem. Nogle benytter sig også af zoneterapi som velvære og selvforkælelse.

Hvordan foregår en behandling?

Behandlingen starter altid med at vi tager en kort snak om dine symptomer, hvorefter jeg lægger en individuel behandlingsplan som jeg arbejder ud fra. Dette bliver skrevet ned i en journal. Derefter lægger du dig op på briksen med et tæppe og skal bare ligge og slappe af. Selve behandlingen består af opvarmning af dine underben og fødder, derefter behandler jeg de forskellige zoner og slutter af med en let fodmassage med creme. Du er fuldt påklædt under behandlingen, dog skal jeg kunne komme til underben og fødder.

Corona hensyn

Jeg følger løbende udviklingen af corona, og tilrettelægger mine behandlinger efter de officielle anbefalinger.

Mundbind/visir skal bæres, mens vi står op. Når du lægger dig ned, kan du tage det af (babyer er undtaget mundbind/visir på alle tidspunkter).
Der er håndsprit/håndvask til rådighed. Jeg vasker hænder/spritter af inden jeg går igang med at behandle.
Der er grundig rengøring og afspritning mellem alle behandlinger, samt udskiftning af håndklæde og lagen.

Opdateret 02.11.2020.