Om ørestad Zoneterapi

Annica Harder

Mød mig

Jeg har altid haft en naturlig interesse for kroppen og hvordan den hænger sammen. Derfor blev jeg i 2014 færdiguddannet i ernæring og sundhed fra Professionshøjskolen Metropol. I 2017 valgte jeg at starte på zoneterapeutuddannelsen på Atwork i København, hvor jeg blev færdiguddannet juni 2020. Jeg ville dykke dybere ned i hvordan kroppen hænger sammen. Med mine to uddannelser har jeg både et ben i det videnskabelige og i den alternative verden.

Jeg er 31 år og bor i Ørestad med min kæreste Kristian. Jeg har klinik hjemme i vores lejlighed, hvor jeg har indrettet et skønt lille rum udelukkende til zoneterapibehandlinger. Det der kendetegner mig er, at jeg er rolig og rar at være i nærheden af. Dette viser sig særligt i mine behandlinger. Jeg elsker naturen og går mange ture på skønne, skønne Amager fælled, som vi er så heldige at have som nabo. Jeg elsker at mærke min krop, både ved at løbe/gå ture og ved yoga.

En sjov lille ting om mig, som min mor har fortalt. Da jeg gik i børnehave, sørgede jeg altid for at passe på de andre børn og for at de havde nogle at lege med, før jeg selv begyndte at lege. Det har altid ligget til mig at være omsorgsfuld overfor andre. Jeg brænder for at hjælpe dig med at få det bedre i din krop med zoneterapi.

Jeg ser frem til at møde dig!